Företagsservice

Kontorsstädning

Arbetsmiljön är avgörande för din prestationsförmåga samt trivsel. Därför erbjuder vi även service för specifikt kontor! Våra arbetstider är flexibla och vi anpassar oss alltid efter kunden. Vi erbjuder även speciella önskemål som exempel vattna blommor samt fylla på kaffemaskinen m.m.  

Butiksstädning

Vi erbjuder lokalvård för alla typer av butiker. I en snabb rutinstädning i en lokal ingår dammsugning samt att golven moppas för hand. Vi strävar genom vår service att din butik ska se välkomnande och fräsch ut för alla besökare.  

Skolstädning

Vi städar skolor samt förskolor, då lokalerna kan variera allt från, gymnastiksalar, matsalar och klassrum. Vi har ingen begränsning gällande form av lokal, vår service är alltid av toppkvalité.  

Byggstädning

Nybyggda lokaler samt fastigheter är inga problem för oss! Vi jobbar noggrant, omständigheterna hindrar oss aldrig från att utföra vårt bästa jobb. Vi dammsuger, dammar och moppar golvet tills det glänser. Du kommer inte ens hitta ett litet spår av en träflisa! 

Golvvård

Golv är en viktig del av kontor, butiker och skolor.  Vår personal är utbildade och utrustade med all utrustning som kan krävas. Vår speciella golvvårds behandling kommer förlänga dina golvs livslängd. Vår golvvård utförs på linoleumgolv, plastgolv, gummigolv och trägolv. En sådan golvbehandling utförs vanligtvis en gång per år, men vid efterfrågan och behov så finns vi alltid till din tjänst. 

Storstädning

Vid nått tillfälle så behöver alla former av lokaler en djupgående storstädning. Vi utför vår vanliga rutinstädning samt erbjuder vi noggrann torkning och dammning av lister, element, taklampor, golvbrunnar, ventiler och väggar. Vi jobbar noga med detaljer för att du ska uppnå den bästa upplevelsen av vår service! 

Trappshus

Ett rent och fräscht trapphus ger alltid ett bra första intryck. Därför erbjuder vi service för alla sorters trapphus. Du kommer förvånas av hur rent ett trapphus kan bli.  

Extra service

Vi erbjuder extra servicetjänster som bl.a: vattna blommor, förberedelse inför utbildningar samt konferenser. Vid önskemål kan vi även ordna till en lätt frukost eller fika. Målet med vår service är att underlätta din vardag och arbete. Fokusera på ditt jobb så fixar vi resten.

Varför välja SMI?

Ansvar och bemötande

Vi tror starkt på att ansvar och bemötande är ytterst viktigt för ett bra första intryck, och vi strävar alltid efter att imponera på er!

Högsta kvalitet

Våra erfarna medarbetare kommer leverera tjänster av högsta kvalité, det kan ni lita på.

Våra kunder är högsta prioritet

Vi bryr oss om dig, både som privatperson eller som företagare, och som vår kund är du vår största prioritering.

Vilka är SMI?

Vilka är vi?

Scandinavian multi Investments AB (SMI) är ett företag som erbjuder flera tjänster i form av städning, trädgårdsskötsel och restaurangservice till privatpersoner men även företag. Vi jobbar ständigt för att göra våra kunder nöjda. Vi befinner oss för tillfället i Örebro län men planerar att expandera oss för att nå ut till så många behövande som möjligt. Om du inte befinner dig i Örebro, var inte ledsen för framtiden ser ljus ut!

Har du mycket att göra men lite tid? Då är vi det bästa som hänt dig. Tveka därför inte på att kontakta oss!

Vår vision

Det viktigaste för oss på SMI är ansvar, kvalité och bemötande. Vi tror starkt på att ansvar och bemötande är ytterst viktigt för ett bra första intryck, och vi strävar alltid efter att imponera på er! Därför tar vi vårt arbete på största allvar och jobbar stenhårt för att vara till er tjänst på ett sätt som passar just er. Vi är därmed selektiva och väljer ut våra personal och medarbetare med all noggrannhet. Våra erfarna medarbetare kommer leverera tjänster av högsta kvalité, det kan ni lita på.

Varför SMI?

På samma sätt som fysisk aktivitet, att sköta om sin hygien samt äta hälsosamt vårdar kroppen, kommer städtjänsten vi erbjuder att vårda din själ. Det finns inget bättre än att komma hem till en ren lägenhet efter en lång dag, eller att kliva in på sitt välstädade kontor på jobbet en stressig morgon. Städning är en viktig del av vår vardag, men långt ifrån alla hinner med det under dagen. Därför finns vi här på SMI till din räddning, bara ett samtal bort! Med oss vid din sida slipper du allt ifrån dammråttor till bakterier samtidigt som stressen i din vardag minskar. Helt plötsligt hinner du med mycket mer vilket gör oss båda minst lika glada. Vi bryr oss om dig, både som privatperson eller som företagare, och som vår kund är du vår största prioritering. Hos oss kan du lämna ditt hem eller företag i trygga händer. Och nej, vi kommer inte att återlämna det som vi fick det, utan i ännu bättre skick!

Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret och så återkommer vi snarast till dig för att hitta en tid att träffas där vi gemensamt går igenom era behov.


Rot- och rutarbete

Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad (rot). Du kan också göra avdrag för hushållsnära tjänster, inklusive flyttjänster, reparation och underhåll av vitvaror och IT-utrustning (rut). Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rotavdrag eller rutavdrag.

För mer info läs mer på https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/rotochrutarbete.4.2e56d4ba1202f95012080002966.html