Om

Scandinavian

multi-investment

Vilka är vi?

Scandinavian multi Investments AB (SMI) är ett företag som erbjuder flera tjänster i form av städning, trädgårdsskötsel och restaurangservice till privatpersoner men även företag. Vi jobbar ständigt för att göra våra kunder nöjda. Vi befinner oss för tillfället i Örebro län men planerar att expandera oss för att nå ut till så många behövande som möjligt. Om du inte befinner dig i Örebro, var inte ledsen för framtiden ser ljus ut!

Har du mycket att göra men lite tid? Då är vi det bästa som hänt dig. Tveka därför inte på att kontakta oss!

Vår vision

Det viktigaste för oss på SMI är ansvar, kvalité och bemötande. Vi tror starkt på att ansvar och bemötande är ytterst viktigt för ett bra första intryck, och vi strävar alltid efter att imponera på er! Därför tar vi vårt arbete på största allvar och jobbar stenhårt för att vara till er tjänst på ett sätt som passar just er. Vi är därmed selektiva och väljer ut våra personal och medarbetare med all noggrannhet. Våra erfarna medarbetare kommer leverera tjänster av högsta kvalité, det kan ni lita på.

Varför SMI?

På samma sätt som fysisk aktivitet, att sköta om sin hygien samt äta hälsosamt vårdar kroppen, kommer städtjänsten vi erbjuder att vårda din själ. Det finns inget bättre än att komma hem till en ren lägenhet efter en lång dag, eller att kliva in på sitt välstädade kontor på jobbet en stressig morgon. Städning är en viktig del av vår vardag, men långt ifrån alla hinner med det under dagen. Därför finns vi här på SMI till din räddning, bara ett samtal bort! Med oss vid din sida slipper du allt ifrån dammråttor till bakterier samtidigt som stressen i din vardag minskar. Helt plötsligt hinner du med mycket mer vilket gör oss båda minst lika glada. Vi bryr oss om dig, både som privatperson eller som företagare, och som vår kund är du vår största prioritering. Hos oss kan du lämna ditt hem eller företag i trygga händer. Och nej, vi kommer inte att återlämna det som vi fick det, utan i ännu bättre skick!